De Hemel op Aarde

Oostzeedijk Beneden 205a - 3061 VT ROTTERDAM | Afficher numéro de téléphone

Aperçu

Info restaurant De Hemel op Aarde

Voor een Hemelse avond bent u bij de Hemel op Aarde aan het juiste adres! Bij binnenkomst waant u zich direct in een sfeervolle en ontspannen omgeving, alsof u zich een avond in een warm Mediterraans stadje bevindt. Of u nu komt voor een diner, een gezellige borrel met vrienden, een hapje laat op de avond of voor een speciale gelegenheid, alles is mogelijk!

De Hemel op Aarde serveert vele verse smaakvolle tapas, welke alle met passie voor u worden bereid. U kunt keuzes maken uit onze Hemelse hapjes uit landen rondom de Midellandse Zee, waaronder traditionele en moderne Spaanse tapas, Griekse mezzes en onze dagspecialiteiten die wekelijks variëren en seizoensgebonden zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om u te laten verrassen door een heerlijk samengesteld menu van onze Chef!

Ook voor een heerlijke lunch kunt u bij de Hemel op Aarde terecht!
De lunchkaart is afwisselend en ook tijdens de lunch wordt er iedere dag weer gezorgd voor verrassende dagspecialiteiten.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons in de Hemel op Aarde!

facebook

Informations supplémentaires

Name: De Hemel op Aarde
Adresse: Oostzeedijk Beneden 205a - 3061 VT ROTTERDAM
Appeler: Afficher numéro de téléphone010 413 96 56
Cuisine: Tapas, Frans, Tapas/Mezze, Spaans
Budget: ± 30 EUR

Commodités et Services

Commodités: Ambiance Cool, RestoBookings, Salle climatisée, Chiens acceptés, Terrasse, Bar - Lounge, Wi-fi, Atelier de cuisine
Capacité groupes: 1