Aperçu
Info restaurant In den Zevenden Hemel
Frank Suijkerbuijk en Desiree Theuns zijn vanaf juni 2008 actief in het restaurant envormen samen met de bedrijfsleider Bennie de Groot het management van
Restaurant In den Zevenden Hemel. Daarnaast heeft In den Zevenden Hemel ook een
Chef Bediening te weten Marinda Meurs. Gezamenlijk zorgen zij dat alles gestroomlijnd
verloopt en geven zij leiding aan een team van vaste medewerkers en parttimers.
De gast staat "In den Zevenden Hemel" centraal. De gast krijgt niet alleen het gevoel
dat zij of hij van harte welkom is maar ook dat een ieder geweldig zijn best doet om
het hem of haar naar de zin te maken.
De gast is koning!
Leo Martens JR is onze culinaire chef in de keuken.
Hij wordt geflankeerd door onze sous-chef Jelle Denis en onze andere vakbekwame zelfstandig werkende koks.
Zij koken voor u met veel bezieling. Hun creativiteit en smaak is onlosmakelijk
verbonden met een avondje "Hemelen".
Immers een avondje "Hemelen" is culinair verwend worden, is ook verrast
worden door de warme gastvrijheid, de gezellige inrichting, kortom een ambiance waarin
u zich direct In den Zevenden Hemel waant.
Informations supplémentaires
Name: | In den Zevenden Hemel |
Adresse: | Korte Putstraat 13-17 - 5211 KP S-HERTOGENBOSCH |
Appeler: | Afficher numéro de téléphone |
Fermé le : | Open |
Cuisine: | Internationaal |
Budget: | ± 40 EUR |
Modes de paiement: | American Express, Master Card, Visa |