Aperçu

Info restaurant Desafinado




Jazz-café restaurant Desafinado is gelegen aan een intiem pittoresk plein, midden in het historische centrum van Middelburg,
pal aan de voet van de Lange Jan ¿ onderdeel van het eeuwenoude Abdijcomplex. Ons etablissement is gehuisvest in een pand van het eind van de 17e eeuw. Desafinado, een bijzonder familiebedrijf op een bijzondere plaats in Middelburg, met Renny en Gré Minnaert en hun zoon Prospêr als eigenaren. Desafinado ontleent zijn naam aan het gelijknamige lied waarvan de muziek
geschreven is door Antonio Carlos Jobim. Desafinado, ook wel "Slightly Out of Tune" genoemd, is bekend geworden door tenorsaxo-fonist Stan Getz.

's Zomers is het ook heerlijk toeven op het terras onder de Lange Jan, waar u onder andere kunt kiezen uit 7 bieren van het vat, waaronder ons Lange Jan bier.
Lange Jan is een speciaal voor Jazz-Eetcafé Desafinado gebrouwen blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6%. Vraag ook naar onze wisseltap, Prospêr zal er u graag over informeren.
In Desafinado wordt met regelmaat - meestal op de woensdagavond - live jazz ten gehore gebracht.
In de maanden juli en augustus zelfs iedere woensdagavond.
Elke 2e woensdag van de maand is er een blues sessie.
De toegang is gratis.

Het liedje Desafinado wordt in de zomermaanden elke donderdag gespeeld om 12.15 en 12.45uur op het carillon van de Lange Jan, door de stadsbeiaardier Henk van Putten.

Renny, Gré en Prospêr heten u van harte welkom in Jazz-café restaurant Desafinado!

facebook

Informations supplémentaires

Name: Desafinado
Adresse: Koorkerkstraat 1 - 4331 AW MIDDELBURG
Appeler: Afficher numéro de téléphone0118 640 767
Fermé le : maandag en zondag
Budget: ± 40 EUR
Modes de paiement: American Express, Master Card, Visa